Menu tygodniowe
PREZENTOWANE MENU ZAWIERA PROPOZYCJE DAŃ. ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO JEGO ZMIANY.
11.05-17.05
Dieta Zbilansowana
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy (1) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramisu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Zdrowe Odchudzanie
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron białkowy z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Włoska sałatka z suszonymi pomidorami i fetą (7) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3,7) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym |
Kolacja: | Gryczane placuszki w sosie pieczarkowym (3) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i awokado podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramisu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Zdrowa Tarczyca
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron bezglutenowy z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy |
Kolacja: | Fasolowe risotto |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny bezglutenowy chlebek pomidorowy |
Kolacja | Fit pizza na bezglutenowym spodzie |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym |
Śniadanie | Tosty bezglutenowe z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą bez nabiału |
Śniadanie | Jaglane tiramisu |
II Śniadanie | Bruschetta bezglutenowa z pomidorami malinowymi |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową |
Przekąska: | Jogurt kokosowy z truskawkami |
Kolacja: | Sałatka z fetą i suszonymi pomidorami |
Śniadanie: | Kanapki bezglutenowe z pastą oliwkową i kiełkami | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramisu brzoskwiniowe | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3) |
Dieta Bez Glutenu
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy |
Kolacja | Fit pizza |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramissu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Bez Laktozy
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy |
Kolacja: | Fasolowe risotto |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy (1) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą |
Śniadanie | Jaglane tiramisu |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramissu brzoskwiniowe | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3) |
Dieta Sportowa
Śniadanie | Proteinowa owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone z kurczakiem(9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy proteinowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto z indykiem (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem i kurczakiem (3) |
II Śniadanie | Proteinowy koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą (7) |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy z proteinowym jogurtem (1,7) |
Kolacja | Fit pizza z szynką parmeńską (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami podane z wysokobiałkowym jogurtem (1,3,7) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą i kurczakiem |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowo malinowy koktajl proteinowy (7) |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym z kurczakiem (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Proteinowy koktajl bananowy z wiórkami kokosowymi i kakao (7) |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Proteinowy migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą i kurczakiem (7) |
Śniadanie | Proteinowe jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi i szynką parmeńską (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Proteinowy twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą, kurczakiem i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi z kozim serem | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Proteinowe tiramisu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem podane na kaszy pęczak (1,8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów z kurczakiem |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Proteinowy koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Bez Ryb
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowanym kurczakiem (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Indyk nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy (1) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym (7) |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i boczkiem podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i indykiem |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z kurczakiem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese | ||
Przekąska: | Tiramissu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Wege
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowaną cieciorką (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Bakłażan nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy (1) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym (7) |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i awokado podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i tofu (6) |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese z tofu (6) | ||
Przekąska: | Tiramisu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Pesco
Śniadanie | Owsianka gruszkowa z kardamonem (7) |
II Śniadanie | Włoska zupa minestrone (9) |
Obiad: | Makaron z pesto migdałowo- bazyliowym i marynowaną cieciorką (1) |
Przekąska: | Limonkowo cytrynowy deser jogurtowy (7) |
Kolacja: | Fasolowe risotto (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Koktajl czekoladowy z pomarańczową nutą |
Obiad: | Bakłażan nadziewany mozarellą podany z duszoną młodą kapustą (7) |
Przekąska: | Aromatyczny chlebek pomidorowy (1) |
Kolacja | Fit pizza (1) |
Śniadanie | Placuszki z makiem i owocami (1,3) |
II Śniadanie | Flaczki z boczniaków z włoską nutą |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na gęstym ryżu |
Przekąska: | Waniliowa panacotta z sosem malinowym (7) |
Kolacja: | Kopytka w sosie pieczarkowym (1) |
Śniadanie | Tosty z jajkiem i awokado podane z mini sałatką ze szpinaku i suszonych pomidorów (1,3) |
II Śniadanie | Zielone smoothie z miętą |
Obiad: | Włoska zapiekanka z ziemniakami i tofu (6) |
Przekąska: | Migdałowy ryż |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Jaglane tiramisu (7) |
II Śniadanie | Bruschetta z pomidorami malinowymi (1) |
Obiad: | Makaron tagliatelle z dorszem i fasolką szparagową (1) |
Przekąska: | Twarożek z truskawkami (7) |
Kolacja: | Sałatka z mini mozarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie: | Kanapki z pastą oliwkową i kiełkami (1) | ||
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi | ||
Obiad: | Zapiekanka ryżowa z sosem bolognese z tofu (6) | ||
Przekąska: | Tiramisu brzoskwiniowe (7) | ||
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem (8) |
Śniadanie | Jogurtowe trio z melonem i granolą (7) |
II Śniadanie | Krem z papryki i pomidorów |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami i kremowym zielonym sosem (7) |
Przekąska: | Koktajl wiśniowo migdałowy |
Kolacja: | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym (3,7) |
Dieta Niskowęglowodanowa
Śniadanie | Omlet owsiany z guacamole (3) |
II Śniadanie | Sałatka z wędzonym łososiem i kaparami (4) |
Obiad: | Makaron białkowy z migdałowo- bazyliowym pesto i marynowanym kurczakiem |
Kolacja: | Wiosenna sałatka z rzodkiewką, fetą i szczypiorkiem (7) |
Śniadanie | Pieczarki portobello z jajecznym farszem (3) |
II Śniadanie | Serek wiejski z owocami i orzechami (7,8) |
Obiad: | Indyk nadziewany mozzarellą podany z duszoną młodą kapustą |
Kolacja: | Sałatka z wędzonym twarogiem i rukolą (7) |
Śniadanie | Twarożek z orzechami i rzodkiewką (7,8) |
II Śniadanie | Sałatka z wędzoną makrelą i oliwkami |
Obiad: | Pulpeciki kaparowe w pomidorowym sosie podane na kaszy gryczanej |
Kolacja: | Gryczane placuszki z sosem pieczarkowym i kurczakiem (7) |
Śniadanie | Jajka z boczkiem i awokado (3) |
II Śniadanie | Sałatka z wątróbką i sosem wiśniowym |
Obiad: | Potrawka włoska podana z ziołową kaszą gryczaną |
Kolacja: | Śródziemnomorska sałatka z fetą (7) |
Śniadanie | Twarożek z truskawkami i otrębami owsianymi (7) |
II Śniadanie | Zielony omlet z pomidorowym farszem (3) |
Obiad: | Dorsz w ziołach podany z kaszą pęczak, fasolką i cukinią (4) |
Kolacja: | Świeża sałatka z mini mozarellą, kurczakiem i suszonymi pomidorami (7) |
Śniadanie | Słupki warzywne podane z pastą oliwkową (7) |
II Śniadanie | Chrupiąca surówka z kalarepy i rzodkwi z kozim serem |
Obiad: | Makaron białkowy z sosem bolognese |
Kolacja: | Roladki z bakłażana z orzechowym farszem podane na kaszy pęczak (1,8) |
Śniadanie | Placuszki z kaszy gryczanej podane z sosem pieczarkowym |
II Śniadanie | Sałatka z fetą, pomarańczą i orzechami włoskimi (7,8) |
Obiad: | Roladki ze szpinakiem podane z młodymi ziemniaczkami z kremowym zielonym sosem (7) |
Kolacja: | Sałatka z awokado i kiszonym ogórkiem |
DETOKS
Śniadanie | Smoothie jabłko-gruszka-pietruszka |
II Śniadanie | DETOX sałatka z warzywami |
Obiad: | Zupa krem ze szpinaku |
Przekąska: | Smoothie witaminowe |
Kolacja: | Surówka z marchewki i jabłka |
Śniadanie | Oczyszczające smoothie z ostropestem |
II Śniadanie | Green smoothie |
Obiad: | Sałatka z fasolki szparagowej, pomidora, rzodkiewki i ogórka kiszonego ze szczypiorkiem |
Przekąska: | Smoothie owocowe |
Kolacja: | Surówka z selera naciowego i ogórka (9) |
Śniadanie | Smoothie z jarmużem i pomarańczą |
II Śniadanie | Orzeżwiające zielone smoothie ze szpinakiem i natką pietruszki |
Obiad: | Cukinia zapiekana ze szpinakiem |
Przekąska: | Smoothie karotenowe |
Kolacja: | Sałatka z białą rzodkwią |
Śniadanie | Oczyszczające smoothie ze spiruliną |
II Śniadanie | Surówka z kiszonej kapusty |
Obiad: | Duszone warzywa w sosie pomidorowym |
Przekąska: | Smoothie jagodowe z nerkowcami |
Kolacja: | Wiosenna surówka z rzodkiewką i awokado |
Śniadanie | Koktajl pomidorowo-bazyliowy z siemieniem lnianym |
II Śniadanie | Orzeżwiająca sałatka |
Obiad: | Sałatka z czarnuszką i roszponką |
Przekąska: | Koktajl ananasowy z chia i awokado |
Kolacja: | Sałatka z fenkułem i czerwoną papryką |
Śniadanie |
Pudding chia |
II Śniadanie | Sałatka pomidorowa z czarnuszką |
Obiad: | Sałatka z rukolą i ogórkiem |
Przekąska: | Surówka z białej kapusty ze słonecznikiem |
Kolacja: | Koktajl z jarmużem i selerem naciowym(9) |
Śniadanie | Smoothie jabłko-gruszka-pietruszka |
II Śniadanie | Sok z selera naciowego, ogórka i mięty(9) |
Obiad: | Leczo wegańskie |
Przekąska: | Surówka z kiszonej kapusty i jabłka |
Kolacja: | Sałatka detox |