Menu tygodniowe
PREZENTOWANE MENU ZAWIERA PROPOZYCJE DAŃ. ZASTRZEGAMY SOBIE PRAWO DO JEGO ZMIANY.
20.04- 26.04
Dieta Zbilansowana
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w sosie curry podane z komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Zdrowe Odchudzanie
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w sosie curry podane z komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Jogurt z chia i musem owocowym (7) |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka z jajkiem i fasolką szparagową (3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Surówka z zielonego ogórka z koperkiem i orzechami (9) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Skyr z otrębami i pomarańczą (7) |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Sałatka z rukoli, twarogu wędzonego i pestek dyni (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Omlet orkiszowy z szynką podany z ogórkiem kiszonym (1,3) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Sałatka z prażonymi orzechami i kurczakiem (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Zdrowa Tarczyca
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym |
II Śniadanie | Roszponka z fetą i suszonymi pomidorami |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Bezglutenowe wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek kozi na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi (8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w sosie curry podane z komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą kozią i migdałami |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (3) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem czosnkowym (9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą gryczaną i surówką z ogórka zielonego |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym |
Kolacja: | Faszerowane cukinie |
Śniadanie | Bezglutenowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (3) | ||
II Śniadanie | Ser feta podany z pomidorem i pesto bazyliowym | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej komosie ryżowej z surówką z kapusty pekińskiej | ||
Przekąska: | Tofurnik pomarańczowy | ||
Kolacja: | Makaron bezglutenowy podany z grzybowym kremowym sosem |
Śniadanie | Omlet z szynką i kiszonym ogórkiem (3) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą gryczaną |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa |
Dieta Bez Glutenu
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w żółtym sosie curry podane z czarną komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą i parowanym kalafiorem |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy z surówką z kapusty pekińskiej | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Bez Laktozy
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w żółtym sosie curry podane z czarną komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym(9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Sportowa
Śniadanie | Proteinowa jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą,suszonymi pomidorami i pestkami dyni (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurtowy twarożek proteinowy z migdałami i bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami podana z piersią z kurczaka (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną,warzywami i szynką (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w sosie curry podane z komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Proteinowy koktajl z chia |
Kolacja: | Sałatka brokułowa z makaronem, indykiem i fetą (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem i kurczakiem(1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie proteinowe z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy w razowej bułeczce podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Proteinowy pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu proteinowa (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową i chrupiącym pieczywem(7,1) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Wysokobiałkowy jogurt naturalny podany z egzotyczną sałatką owocową (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie z indykiem i mozzarellą (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą i szynką drobiową (1,3) |
II Śniadanie | Leśne proteinowe smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z twarogiem, jabłkiem i cynamonem (3) |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami i kurczakiem (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Grillowany filet z kurczaka podany z caprese i pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Proteinowy pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem i wieprzowiną (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z szynką, papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Proteinowy deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Sałatka z prażonymi orzechami i kurczakiem (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu podana z makaronem ryżowym i kurczakiem (6) |
Dieta Bez Ryb
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z kurczaka z ryżem |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w żółtym sosie curry podane z czarną komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger drobiowy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Ciecierzyca w sosie koperkowym podana z ziemniaczanymi talarkami i marchewką |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Wege
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z tofu i ryżem (6) |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Cieciorka w sosie curry podane z komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger z soczewicy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki z tofu w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Ciecierzyca w sosie koperkowym podana z ziemniaczanymi talarkami i marchewką |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z bakłażana faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1) | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Kotleciki buraczane podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Pesco
Śniadanie | Jaglanka karobowa z musem malinowym (7) |
II Śniadanie | Roszponka z mozzarellą i suszonymi pomidorami (7) |
Obiad: | Orientalna potrawka z tofu z ryżem (6) |
Przekąska: | Jogurt migdałowy z bananem (7) |
Kolacja: | Zupa z soczewicą i pomidorami (9) |
Śniadanie | Pełnoziarniste wrapy z pastą jajeczną i warzywami (3) |
II Śniadanie | Chrupiący serek na słono z prażonym słonecznikiem i orzechami włoskimi(8) |
Obiad: | Cieciorka w żółtym sosie curry podane z czarną komosą ryżową i surówką z rzodkiewki |
Przekąska: | Owocowe ptasie mleczko |
Kolacja: | Sałatka z brokułów z fetą i migdałami (7) |
Śniadanie | Śniadaniowa tarta razowa ze szpinakiem (1,3,7) |
II Śniadanie | Wzmacniające smoothie z kurkumą |
Obiad: | Burger z soczewicy bez bułki podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Przekąska: | Pudding chia z musem truskawkowym (7) |
Kolacja: | Sałatka makaronowa z jajkiem i fasolką szparagową (1,3) |
Śniadanie | Owsianka tiramisu (1,7,8) |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową (7) |
Obiad: | Mini klopsiki z tofu w sosie BBQ z kaszą bulgur i parowanym kalafiorem (1) |
Przekąska: | Egzotyczna sałatka owocowa z miodowym musem jogurtowym (7) |
Kolacja: | Faszerowane cukinie (1,7) |
Śniadanie | Razowe pieczywo podane z warzywno- jajeczną pastą (1,3) |
II Śniadanie | Leśne smoothie z jagodami i żurawiną (7) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z ziemniaczanymi talarkami i marchewką (4) |
Przekąska: | Zapiekany ryż z jabłkiem i cynamonem |
Kolacja: | Świeża sałatka z marynowanymi w sezamie burakami (11) |
Śniadanie: | Czekoladowe naleśniki OREO (1,3,7) | ||
II Śniadanie | Caprese z pesto bazyliowym (7) | ||
Obiad: | Rolada z łupacza faszerowana szpinakiem i migdałami, podana na maślanej kaszy orkiszowej z surówką z kapusty pekińskiej (1,4) | ||
Przekąska: | Pieczony sernik czekoladowy (7) | ||
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem (7) |
Śniadanie | Placuszki ryżowe z papryką i kukurydzą podane z sosem musztardowo- miodowym (10) |
II Śniadanie | Deser straciatella z musem wiśniowym (7) |
Obiad: | Kotleciki buraczane podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kaszą pęczak (1) |
Przekąska: | Fit tarta orzechowa (8) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu (6) |
Dieta Niskowęglowodanowa
Śniadanie | Omlet z rukolą, pomidorkami i szynką parmeńską podany ze słupkami warzyw (3,9) |
II Śniadanie | Zupa z soczewicą i pomidorami podana z piersią z kurczaka (9) |
Obiad: | Orientalna potrawka drobiowa z ryżem |
Kolacja: | Roszponka z mozarellą, suszonymi pomidorkami i pestkami dyni (7) |
Śniadanie | Chrupiący twarożek na słono z prażonym słonecznikiem (7) |
II Śniadanie | Jogurt kokosowy z chia, borówkami i orzechami brazylijskimi (8) |
Obiad: | Polędwiczki z kurczaka w sosie curry podane z komosą ryżową |
Kolacja: | Sałatka brokułowa z fetą, indykiem i migdałami (7) |
Śniadanie | Jaja sadzone podane na sałatce warzywnej ze szpinakiem i czarnuszką(3) |
II Śniadanie | Orzechowo migdałowy twarożek(1,8) |
Obiad: | Burger drobiowy w razowej bułeczce podany z warzywnymi frytkami i sosem jogurtowo- czosnkowym (7,9) |
Kolacja: | Sałatka z makaronem z groszku fasolką szparagową i jajkiem(3) |
Śniadanie | Śniadaniowa sałatka z kurczakiem podana z gryczanymi placuszkami |
II Śniadanie | Chrupiące słupki warzywne podane z pastą ziołową i gotowanym jajkiem (3) |
Obiad: | Mini klopsiki w sosie BBQ podane z kaszą bulgur i parowanym brokułem (1) |
Kolacja: | Sałatka z kurczakiem i mozarellą podana z bazyliowym pesto (7) |
Śniadanie | Omlet z rukolą, pomidorami i szynką parmeńską (3) |
II Śniadanie | Skyr z pomarańczą, otrębami i orzechami (7,8) |
Obiad: | Dorsz w sosie koperkowym podany z kaszą pęczak i surówką z kiszonej kapusty (4) |
Kolacja: | Świeża sałatka podana z marynowanymi w sezamie burakami i piersią z kurczaka (11) |
Śniadanie | Grillowany filet z kurczaka podany z caprese i pesto bazyliowym (7) |
II Śniadanie | Sałatka z rukoli, twarogu wędzonego i pestek dyni (7) |
Obiad: | Rolada z indyka faszerowana szpinakiem i migdałami podana na maślanej komosie ryżowej z surówką z kapusty pekińskiej |
Kolacja: | Makaron z cieciorki podany z grzybowym kremowym sosem i wieprzowiną (7) |
Śniadanie | Omlet orkiszowy z szynką podany z ogórkiem kiszonym (3) |
II Śniadanie | Sałatka z prażonymi orzechami i kurczakiem (8) |
Obiad: | Zrazy wołowe podane z surówką z kiszonej kapusty i pietruszkową kasza pęczak (1) |
Kolacja: | Orientalna zupa z tofu podana z kurczakiem (6) |
DETOKS
Śniadanie | Smoothie jabłko-gruszka-pietruszka |
II Śniadanie | DETOX sałatka z warzywami |
Obiad: | Zupa krem ze szpinaku |
Przekąska: | Smoothie witaminowe |
Kolacja: | Surówka z marchewki i jabłka |
Śniadanie | Oczyszczające smoothie z ostropestem |
II Śniadanie | Green smoothie |
Obiad: | Sałatka z fasolki szparagowej, pomidora, rzodkiewki i ogórka kiszonego ze szczypiorkiem |
Przekąska: | Smoothie owocowe |
Kolacja: | Surówka z selera naciowego i ogórka (9) |
Śniadanie | Smoothie z jarmużem i pomarańczą |
II Śniadanie | Orzeżwiające zielone smoothie ze szpinakiem i natką pietruszki |
Obiad: | Cukinia zapiekana ze szpinakiem |
Przekąska: | Smoothie karotenowe |
Kolacja: | Sałatka z białą rzodkwią |
Śniadanie | Oczyszczające smoothie ze spiruliną |
II Śniadanie | Surówka z kiszonej kapusty |
Obiad: | Duszone warzywa w sosie pomidorowym |
Przekąska: | Smoothie jagodowe z nerkowcami |
Kolacja: | Wiosenna surówka z rzodkiewką i awokado |
Śniadanie | Koktajl pomidorowo-bazyliowy z siemieniem lnianym |
II Śniadanie | Orzeżwiająca sałatka |
Obiad: | Sałatka z czarnuszką i roszponką |
Przekąska: | Koktajl ananasowy z chia i awokado |
Kolacja: | Sałatka z fenkułem i czerwoną papryką |
Śniadanie |
Pudding chia |
II Śniadanie | Sałatka pomidorowa z czarnuszką |
Obiad: | Sałatka z rukolą i ogórkiem |
Przekąska: | Surówka z białej kapusty ze słonecznikiem |
Kolacja: | Koktajl z jarmużem i selerem naciowym(9) |
Śniadanie | Smoothie jabłko-gruszka-pietruszka |
II Śniadanie | Sok z selera naciowego, ogórka i mięty(9) |
Obiad: | Leczo wegańskie |
Przekąska: | Surówka z kiszonej kapusty i jabłka |
Kolacja: | Sałatka detox |